Hvad koster snedker arbejde Snedker til møbler

Hvad koster en snedker til skræddersyede møbler osv?

Dette er et rigtig godt spørgsmål og vi hos Norh tømrer vil gøre det bedste for at besvare spørgsmålet om hvad en snedker koster og snedker priser.

Vi bliver ofte ringet op af kunder, der spørger: ”Hvad koster snedkerarbejde?” Og det er jo selvfølgelig et meget godt spørgsmål man vi jo gerne vide hvilken snedker pris ens opgave har. Snedker arbejde er et håndværk, der kræver meget omhyggelighed og sans for detaljer. Det tager lang tid, derfor koster snedkerarbejde det også mere end et møbel fremstillet på en fabrik.

Hvor meget koster en snedker i timen?

En Dansk snedker koster normalt mellem DK 350-500 / time + moms.
Hvilken snedker, der opkræver per time, afviger noget. Det afhænger af forskellige faktorer:

F.eks. Snedker i store byer koster ofte lidt mere end en snedkere i en mindre by eller i en mindre by. Snedkere i København, Aarhus og Odense tager ofte lidt mere i timen end en snedker i Næstved og i Vejen.

Omfanget af jobbet har også betydning for, hvad det vil være for timepriser ved snedkerarbejde til sidst. Timepriser kan ofte forhandler mellem snedkeren og kunden, så det er op til dig at nå frem til en god timepris. Jo større projektet er, jo mere plads er der ofte for kunden til at forhandle med en bedre snedker timepris.

Snedkeren erfaring og kundskaber påvirker normalt også prisen.

Hvad er forskellen på en snedker og en tømrer?

En grov huskeregel på hvad forskellen er mellem dem er at “Snedkeren arbejder i centimeter, tømreren arbejder i meter”. Det, der menes med det er selvfølgelig at en snedkere laver finere, mere specialiseret arbejde end en tømrer. En tømrer bygger huse og andre store en ting og en snedker arbejder med detaljer. 

En alternativ snedker vi fundet på nettet er madrassnedkeren, madrassnedker betskæfter sig dog med at  informere omkring forskellige varianter af senge.  Samt finder frem til hvilken seng der passer dig bedst.

Blot til info Norh tømrer bygger også senge eller  fra bunden af, hvis de så ønskes. Vi skræddersyer også sengegavl og diverse sengløsninger til kunder. 

Reparation og restaurering af møbler og antikviteter, snedker priser

Prisen for reparation eller restaurering af et antik skrivebord eller den klassiske designer møbel afhænger selvfølgelig af opgavens omfang.

Norh tømrer og snedker er i denne situation lidt mere udforet med at komme med en fast pris over telefonen. Det er helt ligesom hvis du ringer til maleren og spørger, hvad det koster at få malet din lejlighed.

Omfanget på snedker opgaven og snedker prisen afhænger af hvad du har brug for hjælp til:

  • Er det bare overfladebehandling, møblet skal kun friskes op?
  • Eller er alle møblets samlinger løse, så det hele skal skilles ad og limes sammen på ny?Vi tager en fast snedker timepris, så prisen afhænger naturligvis af, hvor lang tid vi forventes at bruge på opgaven.

Hvis du tager nogle gode billeder og vedhæfter til os i vores kontakt formular, af dit møbel – med detaljer af skader og slid – og sender dem til os på mail, kan vi give dig et overslag på prisen.

En estimering af pris kan vi derfor give via mail og telefon, men en fast pris kan først gives når vi kigget på møblet.

Vi masseproducerer ikke og det er dygtige håndværkere, som af os får en fair løn, der står for processen fra start til slut.