Gipsarbejde

Gipsarbejde udføres af tømrer til privat og erhverv

Kompromisløs kvalitet

Norh Tømrer har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet

Loyale og pålidelige

Vi holder det vi lover og udfører det vi aftaler og altid til aftalt tid hos Norh Tømrer København

Udlærte tømrere

Norh tømrer København bruger sig kun ud af dygtige faglærte tømrere og murere i Storkøbenhavn

24/7 Support

Vi går meget op i at leverer god service og dele med os af vores kundskaber

Norh Tømrer Din lokale Tømrer

Gipsarbejde København og omegn.

Måske har du brug for at få sat en ny skillevæg op? Eller måske har du brug for hjælp til en entrepriseopgave? Hos Norh Tømrer København Tømrerfirma har vi et bredt vifte af kompetencer. En af disse er gipsarbejde, som vi efterhånden har mange års professionel erfaring med.

Norh Tømrer København oplever en stadigt større efterspørgsel på gipsarbejde, netop fordi det giver en del muligheder og et helt andet udtryk i boligen. Skal du også bruge en hjælpende hånd med gipsarbejde København? Kontakt os så kommer vi og hjælper med både rådgivning og arbejde.

Indhent tilbud

Norh Tømrer København udarbejder små tilbud via mail og telefon. Starte med at indhent et tilbud på gipsarbejde København her.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål 

Tømrer nybyggeri eller ny byg samt tilbygning

Nye vinduer nye døre

Udskiftning af vinduer og døre

Gipsvægge og gipslofter med eller uden stuk kan omdanne enhver bolig et moderne og smukkere hjem, ligesom det kan få små værelser til at synes større på grund af den lyse farve på lofterne. Gipsvægge og gipslofter er nemme for dig at vedligeholde og kan også hurtigt ændres, hvis du ønsker for eksempel ny farve eller stil. 

Hvilket gipsarbejde udfører Norh Tømrerfirma København?

Hos Norh Tømrerfirma vil vi helst ikke lade os begrænse. Derfor laver vi som udgangspunkt alle former for arbejde med gips.

Vores almindeligste opgaver er:

  • Skillevægge
  • Tilbygninger
  • Gipslofter
  • Rørkasser
  • Hjælp til byggeherre på byggerier
  • Skørter

Gipsarbejde er absolut en af vores kernekompetencer og noget, vi ofte udfører for vores kunder. Vi har derfor gennem årene udviklet en ekstraordinær ekspertise, ligesom vi formår at arbejde helt ned i detaljerne, så finishen bliver god. Vi udfører altid vores gipsarbejde med materialer fra de bedste leverandører der findes inden for dette, da det sikrer dig et resultat af højeste og bedste kvalitet. Det er vigtigt for os, da det gør dig glad og tilfreds – og det er i sidste ende det, der har betydning for vores succes. Kontakt os i dag på telefon 22 22 28 68 så kan vi tale videre om dine muligheder med gipsarbejde København og omegn.

 

Building Drywall Frame