Hvad er forskellen på en handyman og en tømrer?

Hvad er forskellen på en handyman og en tømrer?

En tømrer er en type af håndværker, man kan også kalde en tømrer for træsmed, det er de samme. En tømreres værktøj er bland andet økse, sav og hammer og spik,  i modsætning til snedkeren, hvis fornemste værktøj er en høvle. Ud over bygnings tømrere findes der også skibstømrere.

Tømrerfaget er et af de ældste håndværk i Danmark, og det er et fag der rummer både en lang historie, stolthed og traditioner.

Som tømrer skal du gerne kunne lide at arbejde udenfor, da de fleste opgaver er der, selvfølgelig findes de også indendørs opgaver i tømrefaget. Du skal som tømrer kunne tåle højder, og kunne lide at bruge dine hænder praktisk. Arbejdet som tømrer kræver et godt håndelag, en god materialeforståelse samt evnen til at samarbejde med andre.

Hvordan finder jeg så en tømrer?

Du har fundet en, du kan for eksempel tage kontakt til os. Kontakt os nemmest på denne side. 

Hvad er en “Handyman”?

En handyman er et andet ord for en altmuligmand, en altmuligmand kan være lige så god som en tømrer eller anden håndværker. En handyman mangler som regel bare den samme uddannelse som en tømrer og derfor også et svendebrev. En handyman kan have årevis med erfaring indenfor forskellige håndværkerfag og havanlæg osv. 

Hvordan finder jeg så en Handyman?

Idag findes de fx forskellige portaler som du kan bruge online der tilbyder formidling mellem dygtige arbejdsmænd, altmuligmænd osv. og dem der søger god og billig hjælp. Du kan for eksempel kigge lidt nærmere på pinploy.dk, hvis du søger efter en billig hjælp til en praktisk ting i hjemmet eller i haven. 

.