Tømrer Østerbro til privat og erhverv

Vi en din lokale tømrer på Østerbro

Uanset om du har brug for hjælp til en omfattende renovering eller om det blog drejer sig om en lille serviceopgave på Østerbro, så kan Norh Tømrer Østerbro hjælpe dig. Vi er et tømrerfirma der tilbyder alt indenfor snedkeri, murerarbejde og renovering. Vi er en del af Norh som består av håndværkere indenfor mange forskellige områder så som f.eks. elektriker, låsesmed, malere og meget mere.  

Tømrer Østerbro, dit lokale tømrerfirma Østerbro
Tømrerfirma Østerbro.

Derfor skal du vælge Norh Tømrer Østerbro

Dit tømrerfirma København Ø

  • Vi er fleksible, er din opgave akut, så rykker vi ud med det samme
  • Vi har mange gode anmeldelser og glade kunder på Østerbro
  • Vores Tømrersvende og mestrer er faglærte
  • Vi går op i kvalitet og god service
  • Vi er stolte overfor vores fag
  • Vi er glade for alle vores kunder 
  • Vi har de rette forsikringer og er med i en arbejdsgiverforening 

Norh tømrerfirma Østerbro

Mange forskellige former for ydelser hos os

Hos Norh tømrer Østerbro kan du få mange forskellige ydelser løst under et og samme tag. Vi er nemlig en alsidig tømrer på Østerbro. Vi er også glade for at dele med os af gode tips og fif til vores kunder, både her på vores hjemmeside i vores blog samt ude ved vores kunder i København og omegn.

Byggefirma og tømrerfirma til nybyggeri 

Måske står du som hoved entreprenør og som ansvarlig for et byggeri, her vil vi også kunne hjælpe. Vi kan hjælpe vores kunder i hele bygge processen fra start til slut, så hvis du f.eks. har brug for hjælp at finde ud af hvad ting koster f.eks. Låsesmed Østerbro eller bortkørsel af jord pris eller hvad det koster i materialer at bygge en tilbygning, så kommer vi altid med rådgivning og tips herom.  Hvis vi ikke selve kender svaret så hjælper vores Tømrer Østerbro, dig at finde om hvorhenne, du kan få mere at vide om de forskellige ting.

Tømrer Østerbro til renovering

Norh Tømrer Østerbro er et tømrerfirma Østerbro, der har specialiseret sig i renovering. Vi kan klare næsten alt fra start til slut. Hvis vi mangler en bestemt fagperson på holder så har vi mange dygtige underleverandører som vi samarbejder med, alt for at give dig den bedste service og løsning på dit bygge- og renoveringsprojekt. 

Service opgaver hos Norhs tømrerfirma Østerbro

Akut såvel som ikke akutte tømreropgave løses også hos os. Alt du behøver gøre er at ringe til os på telefon: 22 22 28 28, hvis du blot ønsker at høre om en pris på din opgave, så anbefaler vi at skrive til os i vores kontakt formular og eventuelt vedhæfte nogle billeder. 

Små opgaver løses som regel på timepris og større udarbejdes der tilbud. Men ingen opgave er for lille eller for stor til os, så tøv ikke med at kontakte os. I travle perioder prioriterer vi akutte ærinder. 

Tømrer Østerbro, dit lokale tømrerfirma Østerbro. Vi tilbyder alt i tømrerservice til lave priser. Hurtig tidsbestilling i København Ø og omegn.
Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål