Tømrer København

Din tømrerfirma i København

Norh tømrer København– Få den hjælp du skal bruge. Når du overvejer hvem du skal vælge og vælger Norh Tømrer København til din Tømreropgave, så vil du kunne forvente et tømrer der er der hele projektet igennem. Vi går meget op i tydelig kommunikation og højt service. Dette betyder for os som tømrer i København at det er dig og dine ønsker og visioner som står i centrum hele vejen igennem.

Tømrer København, lokal tømrerfirma
Norh din tømrermester i København

Alt i tømrerarbejde hos Norh tømrerfirma

Norh Tømrer København tilbyder

  • Renoveringer af huse
  • Nye badvarelser
  • Facaderenoveringer
  • Opsætning af køkken
  • Vinduer og sikkerhedsdøre
  • Terrasser
  • Garager
  • Tilbygninger
  • Ombygninger 
  • Renovering af lejligheder 

Norh tømrerfirma København

Din loyale tømrer i København og omegn.

Norh tømrer København har samarbejdspartnere indenfor mange forskellige håndværker fag. Vi kan derfor hjælpe til med flere opgaver på samtid. Det kan være at du skal bruge en elektriker eller en låsesmed oveni, nu når du er igang og skal lave en tilbygning eller renovering. 

Hvis du vil læse mere om vores låsesmed i København så kan du gøre det her. Læs mere.

Hvis du skal have trukket strøm så er det vores elektriker du skal kigge på. Det kan du læse mere om her. Læs mere.

Udover dette så tilbyder vi både malere, murere, VVSere og diamantborer. I princippet alt der skal bruge når det skal bygges til eller bygges om. Vi kan stå for alt kommunikation håndværkere imellem.

Norh tømrer København, en tømrer med tilfredse kunder

Som håndværkere i København der konkurrencen er stor. Så er tilfredse kunder alfa omega. Det er også sjove at arbejde med kunder der er glade for vores service og vores håndværk. Vi arbejder med et princip der hedder 100% tilfredse kunder, indtil videre har vi haft et stor succes med dette koncept. Det er udfordrende at gøre alle 100% tilfredse i et firma med mange ansatte men med en kundetilfredshed der hedder 99%. Gør os alligevel stolte. Idag har vi ca. 600 anmeldelser på nettet med et gennemsnit på 4.9

Vi udfører tømrerarbejde i hele Storkøbenhavn

Hvis du søger en tømrer til dit næste projekt i Storkøbenhavn, så kommer vi gerne ud og tager et kig. Efterfølgende udarbejder vi et tilbud op skift. Dette tilbud er selvfølgelig uforpligtende.

Tilbud er billigere hos os hvis du bestiller flere ydelser hos os. Norh tømrer København giver gerne mængde rabat.

Hvis du står og haver overvejelse af en tilbygning. Så er det store spørgsmålet mange gange, hvor meget projektet vi koste? Dette spørgsmål ændrer sig selvfølgelig meget efter, hvad det er du skal have bygget og i hvilke materialer du tænkt bruge.
Norh tømrer København ved at nogle træ materialer er dyrere end andre og det kan øge udgifterne meget hvis man vælger det eksklusive træ. Men på sigt så kan man faktisk spare på dette då holdbarheden er bedre.

Hvad koster en tilbygning?

Et spørgsmål der er umuligt at svare på hvis man ikke kender opgaven og forudsætningene. Hvad en tilbygning koster kommer an på, hvad der skal bygger og hvilken slags tilbygning det drejer sig om. Er det et nyt køkken, nyt bad eller en garderobe?

Den bedste måde at få et godt svar på hvad din tilbygning vil koste er at efterspørge et tilbud det materialer er inklusive. En mindre tilbygning plejer at koste mere per kvadratmeter end en stor tilbygning op mange kvadratmeter.

din lokale tømrer KØBENHAVN

Norh tømrer mestrer alle former for byggeri 

Norh tømrer København er et lille tømrer virksomhed, der kan udføre alle former for byggeri, altid med kvaliteten og kunden i fokus. Vi udfører alle job, både store og små, både for enkeltpersoner og virksomheder. 

Vi bygger alt fra huse, renoverer køkkener og badeværelser, bygger udendørs værelser og balkoner, skifter vinduer, monterer sikkerhedsdøre, laver el-arbejde, lægger gulve og lofter og meget mere. Vi har vores egne biler og et komplet sæt værktøjer og samarbejder med kompetente håndværkere inden for VVS, elektriker, låsesmede og murere,

Vi er forsikrede, og er medlem af Tekniq

Leder du efter en kompetent tømrer i København, der kan renovere dit hus? Kontakt Norh tømrer København, vi kan gennemføre en renovering med gode resultater, hurtigt og effektivt, med høj kvalitet og med stor nøjagtighed. Vi kan renovere dit hus eller din lejlighed, eller vi kan renovere dele af køkkenet eller badeværelset. Vi har medarbejdere med alle de nødvendige kvalifikationer og certifikater – vi gør altid vores bedste, uanset om det er en stor opgave eller en lille. 

Tømrer København til spjældopgaver 


Er du lige flyttet til et nyt hjem, der derfor har behov for en forfriskning? Vil du sætte et mærke på dit nye hjem med den egen renovering? Er badeværelset eller køkkenet slidt og har brug for opfriskning?

Når vi renoverer et badeværelse og køkken, ønsker vi, at du skal få din drøm opfyldt . I et badeværelse er det vigtigt at opfylde alle de krav, der kan findes i et vådrum – vores kunder bør aldrig lide af fugtskader, tværtimod. Vi gør det nemt at holde badeværelset rent, mens miljøet skal være roligt og afslappende.

Grundarbejde er altid den vigtigste ting ved renovering af et badeværelse – ellers er der en stor risiko for at lide under disse særlige fugtskader. Vores håndværkere er certificerede og har erfaring med mange badeværelse renoveringer gennem årene. Selv når man renoverer et køkken, er det grundlæggende arbejde meget vigtigt, selvom det ikke er så udsat for fugtighed som badeværelset. Vi har al den viden, der kræves til renovering af køkkener – ikke mindst de vigtige el-installationer, der kræves til apparaterne.

Her er nogle gode grunde til, at du skal vælge os som din tømrer København


Vores forskellige håndværkere samarbejder og deler deres forskellige færdigheder. På denne måde kan vi udføre arbejdet på en effektiv og sikker måde. Her fortæller vi dig om de forskellige ydelser vi kan udføre.

Vi tager ansvar for hele renoveringen, hvilket skaber sikkerhed for dig som kunde.

Vi arbejder med fleksibilitet som et vigtigt nøgleord. Hvis du ønsker, at vi skal ændre noget på kort varsel, skal du bare kontakte os – vi er tilgængelige og lytter altid til dig som kunde.

Vi tager altid det fulde ansvar for vores renoveringer og konstruktion, og alle vores opgaver er altid forsikret.

Vi arbejder med miljøet i fokus og prøver så meget som muligt at arbejde med miljøvenlige og genanvendelige produkter.

Renovering af køkkener og badeværelser, hus byggeri, altaner og gårdhave, gulve og lofter, vinduer, vægge og nedrivnings arbejde af sådanne – hvis du vil have et byggearbejde hurtigt og effektivt, anbefaler vi, at du kontakter os. Din tømrer København.

Tips fra Norh tømrer København – udvidelse af gamle huse


Her kommer vi med nogle tips til hvad man skal tænke på før man går igang med en udvidelse af en ældre bygning. Det kan være udfordrende at give generelle råd om, hvordan man skal forholde sig til udvidelser til ældre bygninger, fordi alle huse og er på sin egen måde.. Et godt råd kan være at hente inspiration fra andre huse fra samme alder. Der er masser af vellykkede og mindre vellykkede eksempler på udvidelser. Læs og  lær!

Ofte godt med mindre udvidelser


I mange tilfælde kan det være bedre med nogle mindre udvidelser end en stor, det kan ofte være bedre for en gammel bygning. Hvordan bedst fastholdes husets karakter? Du kan lave en høj bygning til en vinkelbygning. Så kan du få udvidelsen blandet ind og give indtryk af, at den altid har været der. Eller du kan lave en lavere udvidelse, der er underlagt hovedbygningen. Det er vigtigt, at du ikke bygger udvidelsen større end det originale hus.

Detaljer, valg af materialer og håndværk spiller en vigtig rolle i udtrykket af et gammelt hus. Byg med lignende dimensioner og et designsprog, der passer ind i de allerede eksisterende detaljer. Tillpassede bestilte vinduer og paneler anbefales og er ikke så dyre, som mange tror.

Forsigtighed er nøgleordet


Forsigtighed er er af nøgleorden når man arbejder på indersiden af ​​et hus, så sørg for at bygge videre på det i overensstemmelse med husets grundplan.

For at få et godt overblik over, hvordan resultatet kan være, kan du bygge enkle 3D-modeller eller lægge planker på stedet, så du kan se, hvor stor udvidelsen bliver, når den er færdig.

Inden du starter en udvidelse, skal du altid kontakte kommunen for at finde ud af, hvilke byggeregler der gælder for det pågældende område. Hvilke byggetilladelser kræves? Nogle gange er det også et krav at tale med naboerne, især når det drejer sig om udvidelser, der ligger tæt på stedets grænse.

Norh tømrer København – Nogle tips til bygning af gæstehus


Overvejer du at udvide din bolig? Vil du have, at dine gæster skal have et sted at sove uden at komme for tæt på? Eller har du bare brug for en ekstra lagerplads til for eksempel et kontor? Det kan være en god idé at lade os hos Norh tømrerfirma København hjælpe. 

Var ude i god tid med planering


Selvom det er relativt nemt for en erfaren tømrer at bygge et gæstehus, er det en bygning –  og det er trods alt meget arbejde. Planlæg i god tid inden  så at du kan nå frem til nøjagtigt det, du ønsker. Det bliver lettere at holde sig til både budget og tidsramme med en god plan. 

Lad os hos Norh tømrer hjælpe, ring til os på 22 22 28 68, så kan vi tage en uforpligtende snak om din projekt. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål