Norh Tømrer Charlottenlund

Alt i tømrerarbejde ved Norh tømrer Charlottenlund

Hos os får du værdi for dine penge. Tømrere, der arbejder hos Norh tømrer Charlottenlund har en bred viden, når det kommer til tømrerarbejde. Vores tømrere sørger altid for at udføre det allerbedste job, så du er tilfreds. Ingen kunder skal føle sig utilfredse med det, vi gør. Tømrerne, der arbejder her hos Norh tømrer Charlottenlund, elsker deres job, hvilket betyder, at kvaliteten af ​​det, de gør, øges. Hvis du har særlige anmodninger om arbejdet, fortæl os om det, og vi vil medtage det i vores tilbud, planlægning og arbejdsproces.

Carpenter selecting wood in a hardware store
Norh Tømrer Charlottenlund. Alt i tømrerarbejde hos Norh tømrer Charlottenlund

Ydelser hos os

Norh tømrer Charlottenlund

Vi arbejder med:

 • Guldafslibning
 • Vandskader
 • Vindues renovering
 • Fliselægning
 • Trappe slibning
 • Altan
 • Badeværelse
 • Terrasse
 • Renovering af køkken
 • Badeværelse
 • Hegn
 • Ombygning

Tømrer Charlottenlund og omegn

Norh tømrer Charlottenlund tager sig af små og store opgaver i Charlottenlund

Vi, der arbejder hos Norh tømrer Charlottenlund kan udføre alle slags job, store og små. Du kan afgive et tilbud direkte til højre. Beskriv kort, hvilket tømrerarbejde du har brug for, og angiv navne, telefonnumre og datoer, der er egnede til besøg. DU kan gøre dette i vores kontakt formular her. 

Vi udfører det tunge arbejde, og du kan komme med kommentarer og ønsker. Dette er den måde, vi arbejder på, når det kommer til tømrerarbejde. Hvis du vil være med og negle, er det helt ok med os. Den vigtigste ting for os er, at du bliver tilfreds med arbejdet og resultatet af det hele. Der er muligvis mange tømrere i København, men ingen som os. Vi er en masse gode fyre, der arbejder i dette firma. Dette betyder, at vores team er svejset sammen. Hos os er der eksperter på forskellige områder, og alle er uddannede tømrere.

Alle typer af tømrer arbejde

Vi er et tømrerfirma, der er vokset til et stort og veletableret byggefirma i Charlottenlund på grund af vores viden om materialer, deres kvalitet og hvordan man bygger økonomisk. Vi sammensætter utrolige teams og planlægger din konstruktion. Det forsvinder hurtigt, og på denne måde kan vi holde priserne nede i vores byggefirma. Alt for dig at værdsætte vores tømrerfirma.

Vi arbejder professionelt, og vores måde at arbejde på er fleksibelt. Vi følger alle regler og principper, men er ikke genert over at tilføje det lille ekstra gode detalje for at gøre det perfekt. Hvis du vil skifte vinduer eller renovere badeværelser i Charlottenlund, så er det bare at kontakte os. Vores håndværkere glæder sig til at høre fra dig. 

Nogle alimindelige ydelser Ved Norh Tømrer Charlottenlund 

Gulvafslibning Charlottenlund

Hos os hos Norh tømrer Charlottenlund kan du også få hjælp til gulvafslibning. Vi har en bred erfaring på dette område og har arbejdet med det i årtier. Vi samarbejder med en dygtig gulventreprenør, der kan hjælpe dig med gulvslibning i Charlottenlund. Derudover kan vi gøre dette med tilføjelse af nyt gulvbelægning. Det drejer sig om parketgulve, trægulve eller andre typer gulve. Derudover tilbyder vi også renovering af trapper, liste, vedligeholdelse og meget mere.

Vi udfører disse typer af opgaver til både virksomheder og enkeltpersoner. Vi kan også udføre større projekter såsom overfladebehandling af gulve. Derefter involverer det blandt andet gradient, farvning eller pigmenterede olier til gulvet. Vi kan placere alle typer gulve i alle typer boliger og ejendomme.

Det kan være vanskeligt at lægge gulve, hvis du ikke har den rette viden. Det er derfor bedre at medbringe en professionel, så det gøres korrekt. Du er velkommen til at kontakte os for at finde ud af mere.

Badeværelse renovering Charlottenlund

Har du brug for renovering af dit badeværelset? Vores virksomhed udfører badeværelses renoveringer i henhold til de gældende sikkerhedsregler. Vi har også den rette form for forsikring. Dette betyder, at du får en badeværelses renovering på en sikker og sikker måde. Hos Norh tømrer Charlottenlund får du en renovering af dit badeværelse med den højeste kvalitet. Derudover giver vi en garanti for udført arbejde. Det er smart at renovere badeværelset, da det øger værdien af dit hjem.

Vores tømrer i Charlottenlund kommer gerne på besøg for at kontrollere nøjagtigt, hvilken slags badeværelses renovering i Charlottenlund du har brug for. Sammen kan vi blive enige om, hvad vi skal gøre, og hvilke materialer, vi skal bruge. Derefter modtager du et tilbud via mail. Hvis du accepterer det, vil vi begynde at planlægge arbejdet.

Vindue renovering Charlottenlund

Norh tømrer Charlottenlund kan også tilbyde dig vindues renovering Charlottenlund såvel som vi udskifter dine vindue til nye. Vinduer findes i forskellige materialer og design, så den rigtige viden kræves for at renovere eller udskifte vinduer. Vi har. Vi har arbejdet med dette i mange år og har også specialister, der ved alt om vindues renovering og udskiftning af vinduer.

Vinduer slides mere med årene. Dette betyder, at de muligvis har brug for vindues renovering Charlottenlund. Danmark har skiftende vejr med sne, frost, regn, sol hvert sekund. Det påvirker dine vinduer og kræver, at de renoveres efter et stykke tid. Du kan få et gratis tilbud fra os.

Renovering af køkken Charlottenlund

Hvis du har behov for at renovere dit køkken, er dette også en af Norh tømrer Charlottenlunds ydelser. En køkkenrenovering øger komforten i hjemmet samt øger værdien af dit hjem. Hos os kan du få et gratis tilbud på en køkkenrenovering. Book en tid hos os, så vi kan tjekke, hvad der skal gøres. Sammen kan vi bestemme, hvilken slags renovering dit køkken har brug for.

Du kan vælge at totalrenovere køkkenet, udføre nogle dele eller bare skifte køkkenskabene ud. Eller er det sådan, at du ønsker en ny grundplan og et moderne køkken? Vi kan løse de fleste ting, der har at gøre med renovering af køkkener. Når du søger et tilbud, skal du sørge for at være så præcist som du kan være med det, du vil have hjælp til.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål