nyt badeværelse

Tømrer og murer til nyt badeværelse

Kompromisløs kvalitet

Norh Tømrer har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet

Loyale og pålidelige

Vi holder det vi lover og udfører det vi aftaler og altid til aftalt tid hos Norh Tømrer København

Udlærte tømrere

Norh tømrer København bruger sig kun ud af dygtige faglærte tømrere og murere i Storkøbenhavn

24/7 Support

Vi går meget op i at leverer god service og dele med os af vores kundskaber

Norh Tømrer Din lokale Tømrer

til Alt I Renovering & Byg

Moderne, funktionelle og smukke badeværelser designet og installeret med din familie i tankerne. Vi arbejder sammen med dig om at designe dit drømme badeværelse, give alle handler, installere og finish, så du kan nyde dit badeværelse i de kommende år.

Indhent tilbud

Norh Tømrer København udarbejder små tilbud via mail og telefon. Starte med at indhent et tilbud til nyt Badværelse ved tømrer København

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål 

Få nyt Badeværelse af Norh Tømrer København

Renovering af badværelse

Få nyt Badeværelse af Norh Tømrer København

Alle fortjener et badeværelse, der er rummeligt og behageligt at opholde sig i. For selvom badeværelset måske ikke er det rum, du bruger de fleste af dine timer, så er det alligevel et rum, der helst gerne skal fungere optimalt for, at du har det godt og trives i dit hjem.

Drømmer du om et nyt badeværelse, eller vil du bare gerne have renoveret dele af det, kan Norh Tømrerfirma København hjælpe dig. Sammen med vores dygtigste samarbejdspartnere kan vi stå fra alt til nedrivning af dit gamle badeværelse til udførelsen af et nyt og moderne badeværelse efter dine ønsker og behov.

Det er nemt og smart, da vi dermed er en alt-i-én løsning.

Hvor skal man begynde – ved en badeværelse renovering

Din grund til at renovere dit badeværelse vil bestemme hvordan du afsætter dit budget og vælger design.

Badeværelses renovering for din families nydelse betyder, at du kan bruge penge på inventar og finish, der passer til din smag. Hvis du ejer en investeringsejendom, vil holdbare materialer og et let vedligeholdt design gavne dig og din lejer. Hvis du renoverer badværelse for at sælge, vil du forsøge at tiltrække købere og tilføje værdi til din ejendom.

Konsultere med en ejendomsmæglere

Norh Tømrer København anbefaler at konsultere med nogle ejendomsmæglere, hvis du ønsker at tilføre værdi i form for badværelses renovering, da de vil vide, hvad folk er på udkig efter i dit område. Det kan være, at et ekstra soveværelse eller “udendørs rum” er mere værdifuldt og koster det samme at bygge som et badeværelse.

Et badeværelse i høj kvalitet er helt sikkert noget købere vil betale for, hvis det er i balance med den overordnede kvalitet af resten af hjemmet. Det vil også være attraktivt for boligkøbere, der ikke ønsker at foretage nogen renoveringens elv, fordi som selvagt det er besværligt. Et renoveret badeværelse kan derfor være en god investering for dig som sælger.

Byggeovervejelser i forhold til nyt badværelse

Sammen med spørgsmål vedrørende imprægnering og fjernelse af asbest, skal du overveje den strukturelle integritet af din ejendom.

Hvis du er en husstand med et enkelt badeværelse, bør du også indregne omkostningerne ved alternativ indkvartering, mens arbejdet finder sted, hvilket kan være en periode på en til to måneder.

Har du overvejet et ekstra badeværelse?

Uanset om du beslutter dig for en budgetrenovering eller en luksuriøst badeværelse, kan det også være værd at overveje at tilføje et andet badeværelse når man allarede er i gang.

Et badeværelse pr. tre soveværelser er en generel tommelfingerregel.

Norh Tømrer København om ; Renovering af badeværelse på et budget

Renovering af badværelse kan være en dyr proces. Først nedrivning, så fliser og så alt andet arbejde. Hvis det bare er et friskere udseende til dit badværelse, du er ude efter, kan du overveje at få malet fliserne med en enkelt farve, såsom for eksempel hvid keramisk maling. Udseendet vil forbedres enormt, og omkostningerne vil være betydeligt lavere i forhold til en renovering af badværelse!

Et nyt badekar til mindre

Et badekar i høj kvalitet kan koste op mod 25 000 kr plus installationsomkostninger, så hvis du kan genbruge dit gamle badekar så kan dette spare dig penge.

Bling dit badeværelse op

Vandhaner, håndtag, brusehoveder er lige som smykker på dit badeværelse, få et øjeblikkeligt nyt udseende ved at erstatte dine gamle grimme med nye flotte. Virkningen af ny krom kan straks omdanne det overordnede udseende af rummet, og du behøver ikke at bruge en masse for en lille smule glans.

Skal Norh Tømrer København hjælpe dig med et nyt badeværelse?

Et badeværelse er ikke det nemmeste projekt at kaste sig ud i. Har du derfor brug for hjælp udefra for at sikre, at fliserne bliver sat rigtigt, og at VVS-arbejdet bliver udført korrekt, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med vores ekspertise. Kontakt os her for tilbud eller mere info. 

Få nyt Badeværelse af Norh Tømrer København