Tømrer Frederiksberg

Kundernes foretrukne valg af tømrer Frederiksberg

Norh Tømrer Frederiksberg er en byggevirksomhed med base i København og på Frederiksberg som samarbejder med andre tømrere og håndværkere. Vi udfører alle former for tømrer Frederiksberg opgaver samt på Vesterbro, Amager og Charlottenlund osv. Norh Tømrer Frederiksberg har stor erfaring i branchen og leverer kvalitet i alle trin lige fra materialevalg til valg af samarbejdspartnere med omhu.

 

Tømrer Frederiksberg | Norh, dit tømrerfirma Frederiksberg ⇒
Tømrer Frederiksberg | Norh, dit tømrerfirma Frederiksberg ⇒

Din tømrer Frederiksberg

Vælg Norh tømrer Frederiksberg

Vi henvender os til private såvel som virksomheder og boligselskaber, ingen anmodning er for lille eller for stor.

At være kreativ med fokus på kvalitet og ansvar er vores motto. Som kunde hos os kan du stole på, at dit byggeri bliver udført med den største viden og omhu. Vi hjælper vores kunder fra idé til færdigt produkt.

Vi hos Norh Tømrer Frederiksberg er dit naturlige valg, når du søger en tømrer på Frederiksberg og omegn. Vi er håndværkere, der brænder for at realisere dine drømme og leverer kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed i hvert trin. Kundens ønsker er altid i centrum og sammen finder vi den bedst mulige løsning for, at du som kunde får din vision opfyldt.

Snedker og tømrer

Vi kan hjælpe med alt tømrerarbejde på Frederiksberg

Vores holdånd og arbejdsmoral højner kvaliteten, og vi er alle meget dedikerede til altid at gøre et godt stykke arbejde. Vi arbejder omhyggeligt og tidseffektivt for at opnå de allerbedste resultater og vores mål er naturligvis at fremme et godt forhold og langsigtet samarbejde. Det er ekstremt vigtigt for os at levere værdi til dig som kunde, og vi tager ikke genveje til det perfekte resultat. I betragtning af alle tilbagevendende kunder, og at vi udfører flest opgaver via anbefalinger, er vi overbeviste om, at det mål, vi arbejder hen imod, fortsat vil blive nået hver dag.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os og vores tømrer Frederiksberg for rådgivning og et gratis tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med at få et komplet pris billede af dit byggeprojekt. Hvor vi sætter dig ind i priser på alt fra krydsfiner til laminatgulve, samt hvad VVS f.eks. koster, hvis du skal lave køkken eller bad om. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål