Bygge sandkasse selv, byg din egen sandkasse til haven og børnen

Byg din egen sandkasse med låg, gør det selv guide trin for trin

Her gennemgår vi hvordan man bygger en enkel rektangulær sandkasse, men det er selvfølgelig muligt at bygge sandkassen i andre former med det samme princip. Vælg fortrinsvis en flad overflade, hvor den er tør, men helst også skygge af hensyn til børnene, og hvor det er let for voksne at holde øje.

Starte med en skitse inden du går igang med at bygge din egen sandkasse

1. Begynd med at lave en simpel skitse af sandkassen med ethvert mål.

2. Bestil / køb det materiale, du har brug for, og de værktøjer, du mangler.

3. Marker hvor sandkassen skal være ved at sætte pinde i jorden og stramme ledningerne mellem pindene. Hvis jorden tillader det, kan det være en fordel at grave ud, hvor sandkassen skal være, så behøver kanten ikke at være så høj, og det er lettere at komme ind og ud af sandkassen.

4. Klip til fire hjørnestolper i den ønskede højde og plankerne til alle fire sider af den ønskede længde. Stolpenes højde bestemmer, hvor høj sandkassen skal være. Husk, at højden skal svare til den samlede bredde af de planker, du skal have som vægge.

5. Start med at samle en planke til en kort side med en planke til en lang side. Indsæt et hjørnestolpe på indersiden, hvor plankerne mødes, og skru plankerne ind i hjørnestolpen. Fortsæt derefter hele vejen rundt, så du har en ramme med fire hjørnestolper og fire planker i et rektangel. Fyld derefter med planker helt op på alle sider.

6. Når rammen er færdig, er det tid til at fremstille sæderammen. Så fire planker i den rigtige længde. Plankerne skal stikke omkring tre centimeter over kanten og skjule hjørnestolperne. Hvis du vil have ekstra fine hjørner, kan du klippe brædderne på 45 grader for at møde hinanden i hjørnet. Skru sædebordene fast på toppen af hjørnestolperne.

7. Anbring sandkassen på det tilsigtede sted, og anbring kluden i bunden og lidt op på kanterne. Fyld med sandkassesand!

8. Hvis du vil, kan du lave et låg for at holde katte, hunde og snavs væk. Så planker, så de når hele sandkassen og kan hvile på kanten af sandkassen. Skru dem derefter på to planker, som du lægger på tværs. Sørg for, at de to planker er på indersiden af kanten af sandkassen. Plankerne i låget skal sidde på et lille sted for luften at cirkulere. Hvis du har en stor sandkasse, kan du lave låg i to dele, og det vil være lettere at håndtere.

Legepladsen skal være et sikkert sted for børn at have det sjovt, byg din egen sandkasse med låg og andre ting

Et sted for leg og bevægelse. Mange børn drømmer om at have deres egen sandkasse og legeplads i haven derhjemme. nu kan drøm blive en realitet. Hos Norh Tømrer København kan vi bygge en legeplads til børn i alle aldre. Alt hvad du muligvis har af ønsker og for at bygge din egen stimulerende legeplads. Vi værdsætter høj kvalitet og sikkerhed, så dine børn har en god legetid.

Hvad skal en legeplads indeholde?

At bygge sin egen sandkasse med låg er en god start. Du kan også selv bygge træ-gynger og baby-gynger samt bud-gynger og tvilling-gynger. Eller få hjælp af os. Enhver, der ønsker, kan også se på en eventyrlig legeplads, der med sine mange muligheder kan holde børnene igang i timevis. Vi anbefaler også at købe en sandkasse, der kan glæde både store og små. Her kan børnene have det sjovt at bage kager og bygge sandfigurer. 

Hvor meget koster det at bygge en sandkasse selv eller at bruge en tømrer? hvor meget koste ren hjemme legeplads?

At bygge din egen sandkasse eller legeplads behøver ikke at være en dyr historie. Hvad det endelige beløb lander på afhænger af, hvor meget og hvilken type legeredskaber du ønsker og vælger. Kontakt os hvis du ønsker at have hjælp til at bygge en sandkasse eller bare hjælp til at komme igang med at bygge en egen sandkasse eller legeplads.

Hvis sikkerhed interesserer dig, også sikkerhed i hjemmet så vil vi anbefale at tage et kig på denne side.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *