Tømrer Amager, et lokalt tømrerfirma København S

Kundernes foretrukne valg af tømrer på Amager

Norh tømrer Amager består af et komplet team af tømrer og snedker i København S. Alle vores ansatte har en uddannelse og den erfaring der skal til for at opretholde vores høje standard.
Norh tømrer Amager og vores vision er at være den bedste tømrer på Amager. Der yder god service og tømrer arbejde af højeste kvalitet. Vi ønsker at alle vores kunder er tilfredse med og og vil hyre os igen, næste gang de skal bruge en håndværker på Amager.

Værktøj er a og o for en tømrer Amager og København.
Norh tømrer amager udfører alt i tømrer København S

8 gode grunder

til at vælge Norh tømrer Amager

 • Vi er en lokalt tømrer og kender områder
 • Norh har 647 gode anmeldelser på nettet med et gennemsnit på 4.9
 • Alle vores tømrer og snedker
 • Amager er faglærte enligt dansk standard
 • Vi er med i en arbejdsgiver forsikring og forening der dækker skader op til 10 millioner
 • Du kan få flere forskellige faggrupper et og samme stede f.ek.s Låsesmed og elektriker i København S

Snedker Amager

Norh Tømrer Amager Til Alt tømrearbejde I København S

Står du og mangler en tømrer på Amager eller en snedker Amager?

Norh tømrer Amager tilbyder kvalitetsmæssigt udført arbejde af faglærte og dygtige tømrere i København S med mange års erfaring. Hurtig eksekvering og service, kompetent vejledning og konkurrencedygtige priser til dig der søger en tømrer Amager

Indenfor kort tid ca. 2 uger så har vi fået et godt overblik over dit næste bygge projekt. Stort som lille. Norh tømrer Amager tager sig af snedker og tømrer opgaver på hele øen. Vi er et fleksibelt firma og igen opgave er for stor eller lille til os.

Så uanset om du står som ansvarligt for et større byggeprojekt til et stor byggeri. Eller hvis du er en privat person der ønsker indbyggede garderober. Så kan Norh tømrer Amager hjælpe. Nogle gange har vi travlt. Men vi har aldrig mere travlt end at vi kan hjælpe dig at finde den rigtige hjælp. Norh tømrer og snedker Amager har nemlig et stort kontaktnet. Vi kan derfor sende dig nemt og smertefrit videre til en av vores underleverandører. Som vi har god erfaring med. Og vi kan derfor stå indenfor deres arbejde med vores kunder.

Og vi opererer selvfølgelig med konkurrencedygtige priser men samtidig med fokus på høj kvalitet.

Om Vores Service –
Pålidelig Og Loyal Tømrerservice

Norh tømrer amager, elsker at arbejde med hænderne. Når man vælger at uddanne sig som tømrer eller snedker er det af gode grunder. Man elsker nemlig at arbejde med hænderne og at have med træ og kreative projekter at gøre.

Norh snedker københavn har stor stolthed overfor sit fag og der er derfor du kan forvente en professionelt udført arbejde, når du hyrer os. Vi går op at at afleveret arbejde skal sidde lige i skabet og den mindste detalje skal være perfekt.

Det er på denne måde vi vinder flere kunder og kan forsætte vores forretning fremadrettet i København S.

Så hvis du søger en tømrer i København S og omegn. Tøv ikke med at kontakt os. Vi glæder os til at høre fra dig og dit næste byggeprojekt!

35 års erfaring i byggebranchen som tømrer på Amager

Vi kender mange forskellige område i byggebranchen og ved derfor hvordan man arbejder på kryds og tværs mellem forskellige faggrupper.
Når du hyrer os så kan du selv vælge om du vil hyre os til hele dit bygge projekt eller bare deler. Det er helt op til dig. Norh snedker og tømrer Amager kan hjælpe dig med;

 • Montering af nyt køkken
 • Små byggeprojekt
 • Bådrenovering
 • Låsesmed
 • Elektriker
 • Diamantboring
 • Diamantskæring
 • Montering af vinduer og døre
 • Sikkerhedsdøre
 • Nyt tag eller tagrenovering
 • Totalentreprise
 • Entreprise byggerier

  Du er altid velkommen til at ringe til os for at tale omkring dit projekt. Vi kan lide at dele med os af nogle gode tips. At hjælpe andre synes vi er noget ud af det bedste med at være tømrer.

VI kigger også gerne på billeder, så hvid du har nogle så kan du med fordel vedhæfte nogle i vores kontakt formular her på hjemmesiden. Om du gerne vil vide lidt mere om os og hvordan vi arbejde så kan du læse mere her.
Betyder, at vi tager os af hele projektet fra nedrivning til elektrisk installation og montering af apparater. En køkkenrenovering er normalt et stort stykke arbejde, der kan tage alt fra et par dage til et par uger afhængigt af forholdene. Her får du meget ved at ansætte en erfaren iværksætter, der ved vigtigheden af at bestille materialer og produkter i god tid, og har et sind til logistik og planlægning.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål