Nye døre og vinduer

Udskiftning af vinduer og døre af tømrer

Kompromisløs kvalitet

Norh Tømrer har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet

Loyale og pålidelige

Vi holder det vi lover og udfører det vi aftaler og altid til aftalt tid hos Norh Tømrer København

Udlærte tømrere

Norh tømrer København bruger sig kun ud af dygtige faglærte tømrere og murere i Storkøbenhavn

24/7 Support

Vi går meget op i at leverer god service og dele med os af vores kundskaber

Norh Tømrer Din lokale Tømrer

til Alt I Renovering & Byg

Moderne, funktionelle og smukke døre og vinduer. Norh Tømrer København arbejder sammen med dig så at vi kan finde den bedste løsningen. Hver enten du skal have en ny dør eller nye vinduer monteret eller om vi skal reparere dine nuværende døre og vinduer.  

Indhent tilbud

Norh Tømrer København udarbejder små tilbud via mail og telefon. Starte med at indhent et tilbud på opsætning eller renovering af døre og vinduer her.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Du kan med fordel kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål 

Nye vinduer nye døre Udskiftning af vinduer og døre ved Norh Tømrer København

Nye vinduer nye døre

Udskiftning af vinduer og døre

Norh Tømrer København kan selvfølgelig installere faste vinduer til dig. Du har besluttet, at du har brug for et vindue i din stue, men du ville ønske, der var en måde, du også kunne give lidt ventilation. Norh Tømrer kan sikre en perfekt løsning vi kan både udskifte dine gamle vinduer til nye eller lave et nyt vindue til dig! 

Badeværelse vinduer

Hvad med dit badeværelse? Du ønsker at tillade naturligt lys og luft i, men ikke på bekostning af dit privatliv. Norh Tømrer teamet har en løsning skræddersyet til dig. Vinduer placeret over øjenhøjde kan være svaret for dig. Hvis de ikke tilbyder nok lys og luft, kan matteret glas vinduer også være en mulighed. Vil du have et badeværelse med udsigt? Hvad med nogle glidende træ vinduer med en fast rude af glas nedenunder? Lad Norh tømrer designe dit badeværelse for dig og omdanne enhver fuld størrelse badeværelse eller et hjemme spa.

Køkken vinduer ved Norh Tømrer København

De fleste køkkener har vinduer bag deres dræn. Det er altid en god idé, men lidt kreativitet kan gøre det til en endnu bedre idé. Bortset fra fantastiske køkken ideer, kan Norh Tømrer give dig mange køkken vindue ideer, du sikkert ikke har tænkt på før. Hvorfor begrænse dig selv til en standard størrelse vinduer.

Ny dør i træ eller bare en ny dør 

Måske er din gamle dør slidt og ikke virker som den burde. Lav en erklæring til dit hjem eller arbejdspladsen – overveje den virkning, at moderne træ indgangsdøre kan gøre. Vi kan sørge for både flotte og funktionelle døre så som sikkerhedsdøre og vi samarbejder med en række låsesmede. Så at du kan få den bedst lås på efterfølgende. 

Norh Tømrer København kan tilbyde en bred vifte af moderne, moderne og traditionelle døre, der passer til dit hjem. Kontakt os for mere info om ny dør eller dørkarm samt udskiftning af vinduer. 

Nye vinduer nye døre