Problemer med strømmen? Ring en elektriker døgnvagt

Problemer med strømmen? Ring en elektriker døgnvagt

Norh Tømrer er heldigvis en del af Norh, som er en autoriseret elektrikerfirma, vi kan derfor hjælp både med byggestrøm og udlejning af byggestrømstavler når de skal bygges nyt eller bygges til. 

Norh Entrepriser, har også elektriker døgnvagt til rådighed hvilket sikrer at arbejdet på byggepladsen flyder på selvom, at det sker noget uheldigt med strømmen.

Almindelige problemer med strømmen

På en byggeplads kan alt ske, en gavemaskine med fører kommer til at grave et kabel over, eller så er der kommer fugt ind i en el-installation.

I private boliger er der ofte fejl som HPFI relæer som slår fra eller sikringer der springer som får folk til at kontakte en døgnvagt elektriker. 

Hvad koster en elektriker døgnvagt?

Autorisationskrævende arbejde koster mere end håndværkerarbejde som ikke kræver autorisation, dette fordi at det er pålagt KLS, dvs. kvalitetssikring af en autoriseret elinstallatør. En elinstallatør går på skole i 7 år. Så der forstår i nok at det ikke er billigt at have en sådan gående.

En elektriker døgnvagt koster derfor fra. 2.800kr ved udrykning (du bestiller en elektriker på dennes ledige tid) og så er der en timepris oveni.

Lav ikke el-arbejde selv

Du må selvfølgelig skifte en sikring selv, men hvis de er tale om autorisationskrævende arbejde. Kontakt en elektriker døgnvagt, så at du ikke ender ud i nogle problemer. Det er det sikreste du kan gøre!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.