Ombygning og renovering af boligen

Ombygning og renovering er blevet et fast inventar på danskernes to-do liste. 

Der har været et stigende ønske i samfundet om at optimerer og renoverer hjemmet, med et mål om at skabe drømmehjemmet. Der kan både være tale om mindre projekter, såsom at investerer i nye møbler eller nymalede tapeter, samt større projekter med fokus på en totalrenovering, b.la. at lave en tilbygning, udskiftning af gulv og loft, eller renoverer badeværelset mv. Mulighederne er mange. Inspirationen kan fås mange steder fra, såsom boligmagasiner, diverse internetplatforme, naboen mv.

 

Man har en fordel, hvis man i forvejen har nogle færdigheder eller erfaring med renovering, dog kan det virke meget uoverskueligt at komme i gang med et større renoveringsprojekt. Man vil derfor være stærkt stillet, hvis man benytter sig af professionel hjælp. Dette bidrager ligeledes til mange fordele, såsom at få ekstra tid på hænderne til sig selv og familien, spare penge på værktøj og som en bonus har tømrerfirmaer forsikringer der dækker, hvilket skaber en større sikkerhed.

 

Gode råd, til at skabe trygge rammer for en sikker renovering

Der er blevet udarbejdet en lang række krav og retningslinjer angående sikker renovering. Dansk Industri har valgt at skabe fokus på vigtigheden i et sikkert arbejdsmiljø. Der er b.la. lagt fokus på farlige stoffer og givet instrukser til at udføre sikker og forsvarlig renovering mv. Branchefællesskabet for Arbejdsmiljøet har udarbejdet en visuel illustration for at demonstrere hvad man skal være opmærksom på ved renovering, dog egner den sig primært til bygherrer rådgiver og projektledere. Dette understreger at der er en fordel ved at få professionelt hjælp til renovering af hjemmet og dermed sikre det bedst mulige resultat.

Få inspiration til belysningsløsninger

PlusLED er en af Danmark førende virksomheder indenfor belysning. Du kan se hele udvalget her. Alle lamper har hvert deres udtryk og funktioner, f.eks. er det muligt at få dæmpbare pærer samt forskellige farvekombinationer til sine lys. Hvis man ifm. renoveringen ønsker at fuldende looket i hjemmet, vil en sensor der via app-styring kan kontrollere alle ens elektriske enheder, være prikken over í’et.

Korrekt belysning er vigtigt, både fordi det er essentielt at have godt lys hvis man står i køkkenet eller sidder på hjemmekontoret men samtidigt bidrager det positivt til stemningen og giver en god atmosfære. Der findes forskellige krav og retningslinjer til belysningen i hjemmet, alt efter hvad formålet er men ligeledes hvor lyset skal bruges i boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.