Inddrag børnene i jeres næste køkkenrenovering

Trænger køkkenet derhjemme til en renovering, er der ingen grund til at gå klassisk til værks, når det kommer til design og indretning. Hvis I har småbørn i huset, kan I nemlig sagtens inddrage disse, når køkkenet skal stables på benene.

Det er ikke sikkert, at alle idéer eller løsninger er lige kvalificerede eller realistiske, men de har uden tvivl en mening om, hvordan de synes, at køkkenet kunne udarte sig. Hvem ved, måske er der en lille håndværker gemt i et af jeres børn?

Sæt børnene i gang ved tegnebordet

Starter I fra bunden, og ønsker at hele køkkenet skal laves om, kan I tage børnene med ved tegnebordet, og på den måde inddrage dem allerede i starten af processen. Udstyr dem med papir, farveblyanter og linealer, så de har rig mulighed for at vise jer, præcis hvilke tanker de gør sig.

Det kan være, at de har en god idé til, hvor køleskabet skal stå i denne omgang, eller måske dukker der pludselig en rutsjebane eller andet sjovt op, som man normalt ikke forestiller sig i et køkken. Selvom børnene garanteret kommer med en masse gode inputs, bør alle tegninger dog lige nærstuderes, inden de sendes videre til en byggeansvarlig.

Et køkken der indbyder til leg og samvær

Udover at være behjælpelige i processen med at tegne køkkenet, kan I også give børnene mulighed for at hjælpe til med indretningen. Et køkken kræver mange forskellige ting, og det kan hurtigt blive kedeligt, hvis ikke der kommer lidt friske inputs. Lad børnene være med, når det skal indrettes, så det bliver et rum, hvor de har lyst til at være. Køkkenet behøver ikke blot være til madlavning, men kan også sagtens bruges som et samlingssted for hele familien. Udover at blive interesserede for håndværk og indretning, kan timerne i køkkenet måske også bidrage til en interesse for madlavning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.