Vi kigger her nærmere på timepriser for blandt andet tømrere, malere, blikkenslagere, elektrikere og murere.
Håndværker i timepris. En løsning, når man hyrer en håndværkere. Hvad enten det er tømrere, elektrikere eller en varmepumpeinstallatør. Er, at håndværkeren indstiller en fast timepris og derefter specificerer, hvor mange timer han har brugt på arbejdet. hvilket giver de samlede pris. Denne type af tilbud kan vi på Norh Tømrer Tilbyde. Hvis du vil, kan du ogs sætte en grænse for, hvad tømrer eller arbejdet kan koste, men så er det vigtigt at regulere dette i aftale med håndværkeren på forhånd.

Timepriser for forskellige typer kunsthåndværkere varierer. Men hvis du vil have en sum mellem tommelfingeren og pegefingeren til det, som håndværkere koster, er 500dk / h en rimelig timepris. Håndværkere sætter imidlertid deres egne priser, så til sidst er det i forhandlingen mellem håndværkeren og dig som kunde. At det rigtige bliver besluttet.


Standard timepris for forskellige typer håndværkere. Naturligvis er det vanskeligt at indstille timepriser for kunsthåndværkere generelt. Fordi der er så mange forskelle, også inden for forskellige håndværksgrupper. En dygtigt tømrere vil kunne gøre arbejder på halv tid i forhold til en mindre erfaren. Timepriser og løn omkostninger varierer også afhængigt af faktorer som. Arbejdsgiver forening, omfanget af arbejde (jo større projektet er, jo større er chancen for mindre timepris). Hvor i landet du bor (generelt er timeprisen lidt højere i større byer) og din egen forhandling af prisen med håndværkeren.

norh tømrer københavn udfører det tømrer arbejde som du skal bruge.

Ca. priser på håndværkere

Type arbejde Pris pr. Time ekskl. moms. Få et tilbud!

Låsesmed 450-750 dk/time

Se fx; Låsesmed Amager eller Låsesmed Frederiksberg

Maler tømrer  300-450 dk /time

Tømrer murer  350-550 dk/time

Elektriker  400-550 dk / time

Se fx  Autoriseret elektriker Østerbro

Gulvbelægning  350-600 dk/time

VVS / VVS  450-600 dk/ time

Entrepreneur  400-600 kr / time 

Du kan læse endnu mere om tømrer timepriser på denne side. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.