Gør din nye studiebolig hyggelig

A young female student sitting at the table, using headphones when studying

En by som København er næsten kendt for at være svær at finde bolig i, hvis man er ung og studerende. Men hvis du er så heldig at have fået fingrene i en studiebolig på Frederiksberg eller et andet lækkert sted, så kan du sikkert heller ikke vente med at gøre den rigtig hyggelig at bo i – også selvom du måske ikke skal bo der i så mange år. Men det er altid det værd at gøre lidt ekstra ud af sin indretning, fordi du giver hjemlig hygge. Så derfor får du her nogle tips til at gøre din studiebolig rigtig dejlig at bo i.

Udnyt pladsen

I de fleste studieboliger har man ikke alverdens plads at gøre godt med, og derfor må man også nogle gange tænke lidt praktisk, hvis man gerne vil have plads til det hele. Der er eksempelvis rigtig mange, der gerne vil prioritere at kunne have nogle gæster på besøg. 

En af de praktiske beslutninger, du kan tage for netop at udnytte pladsen, er, at du kan få dig en sovesofa. Den giver dig nemlig plads til både at have et sted du kan sove – selvfølgelig – og et hyggeligt sofaområde til når du har gæster. At du kan trække sengen ind til en sofa, giver desuden mere gulvplads, når du har brug for det.

Ellers kan du også vælge et bord, hvor enderne kan foldes ud, når der kommer lidt flere på besøg. Og i stedet for reoler, der tager plads på gulvet, kan du få fat i nogle reoler, som hænger på væggene og derfor giver dig mere gulvplads til andre ting, du gerne vil have.

Få så meget personlighed ind som muligt

Noget af det, som typisk kan gøre en lille lejlighed meget mere hyggelig, er hvis man har en masse personlige ting stående. Det gør det mere hjemligt for dig, der bor der, men det giver også et særligt udtryk for dem, der er på besøg hos dig, fordi de via din indretning også kan lære lidt om, hvem du er og hvad du godt kan lide.

At få personlighed ind i sin studiebolig kan foregå på mange måder, og det handler jo netop om, hvad du godt kan lide. Der er dog rigtig mange, der vælger at hænge nogle smarte plakater op, da det hurtigt kan give en ide om, hvad du synes er fedt. Ellers ligger personligheden ofte i de små detaljer, så find nogle ting, du synes er flotte, eller som siger noget om dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.