Norh Tømrer København

De fleste huse vil sagtens kunne udvides, og en tilbygning enten til siden eller opad ville kunne give mere plads til det, du har behov for. Der er dog både fordele og ulemper ved at bygge til. Største anledningen til at man vil bygge til i stedet for at flytte er fordi at man måske kan lide området man bor i og sit hjem i øvrig. Men kun mangler den lille ekstra plads.  En tilbygning ved dette tilfælde kan hjælpe meget.

Er det billigere at bygge en tilbygning, eller er det billigere at sælge og købe et større hus?

Det kan være en billig løsning at bygge til, men det er ikke altid tilfældet, derfor bør du gøre dig nogle tanker omkring, hvor meget de forskellige fordele og ulemper vægter. Bor du i et område med en dyr kvm pris, så kan en tilbygning være et stort plus og øge værdien på dit hjem. Det kan tiltrække endnu flere købere den dag du gerne vil sælge, da din bolig typisk bliver mere attraktiv af at blive større.

Du skal også tage med i dine overvejelse, at en ulempe ved at bygge en tilbygning er, at det kan tage lang tid og være en krævende process. Men hvis du synes at det kunne blive et spændende og sjovt projekt, så er det jo bare at give den gas. 

Hvor finder jeg priser på tilbygning?

Dette er selvfølgelig et meget godt spørgsmål. Takke vare internet så kan du med fordel bruge din computere og kigge på flere forskellige typer af håndværkere, få her fra få et relativt hurtig tilbud på hvad en en tilbygning vil koste for dig. Du kan fx anmode om tilbud på vores side eller hvis du har en murstenvilla/parcelhus så kan du for eksempel anmode om et tilbud på  tilbygning til parcelhus  her. 

Bygge sandkasse selv, byg din egen sandkasse til haven og børnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *