Er du husejer? Vælg et firma, der tager sig af det hele

Miniature house model with house layout plan

Et hus kræver meget pleje, men selv for den påpasselige husejer, kan der pludselig forekomme et problem, som du bliver nødt til at få hjælp til udefra. Det kan være dit hus har fået vandskade eller skimmelsvamp, eller måske er dit hus blevet gammelt og faldefærdigt, så det bliver nødt til at rives ned. Lige meget hvad er det vigtigt, at du som husejer sørger for, at problemerne bliver taget hånd om i tide, før de vokser sig så store, at det ikke kan rettes op på igen. Som husejer kan du nemt komme ud for at have flere forskellige firmaer rendende, der alle tager sig af hver deres opgave, og det kan være lidt af en mundfuld. Heldigvis kan du vælge at kontakte Celero. Vi klarer alle opgaver, så du ikke behøver at være tovholder på det hele. Læs her, hvad du kan få hjælp til.

Totalnedrivning eller indvendig nedrivning 

Det er sjældent, at en bygning er så forfalden, at dens skader ikke kan rettes op på, og der ikke er andet at gøre, end at rive den ned, men skulle du være i besiddelse af en grund med et gammelt hus, du gerne vil af med, skal huset totalt nedrives. Her vil byggeaffaldet sorteres og genanvendes, og farlige stoffer og materialer såsom asbest og bly vil blive fjernet på en sikker og forsvarlig måde, så miljøet ikke tager skade. Måske er dit hus ikke i så dårlig fatning, at alting behøves at rives væk. Det kan være, det kun er det indvendige, der trænger til en kærlig hånd. I så fald bliver alt inventaret i bygningen fjernet, så facaden står tilbage, og dit hus er klar til at blive renoveret. Dette er en meget almindelig form for nedrivning.

Hurtig udrykning – Vandskade, brandskade og skimmelsvamp

Når skaden først er sket, er det vigtigt, at problemet bliver taget hånd om så hurtigt som muligt, inden skaderne bliver rigtig alvorlige. Hvis du har mistanke om, at dit hus har skimmelsvamp eller vandskade, skal du endelig ikke tøve med at kontakte professionelle folk, der kan tage sig af det. Særligt vandskade kan ende med at blive alvorligt, hvis ikke du handler med det samme. Det kan for eksempel være gamle, utætte vandrør, der skal skiftes ud så hurtigt som muligt. Ved brandskader er der ofte ikke så meget at gøre, da skaderne er så alvorlige, at bygningen må rives ned.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.