Vælg en lokal håndværker når det er muligt

carpenter hand working on woodworking

Har du brug for en håndværker er der flere gode grunde til at vælge ham der bor lige rundt om hjørnet, frem for et stort firma fra den anden side af landet. Ud over alle de åbenlyse fordele ved at vælge en lokal håndværker er det også det mest miljøvenlige og bæredygtige valg du kan tage. I øvrigt bør du altid tænke på dit nærområde. De butikker og håndværkere der er i dit nærområde, er altid det grønneste valg. Ind tænker du økologi oven i hatten, så har du faktisk gjort alt hvad du kan for både dit nærområde og for planeten som helhed.

En lokal håndværker skal hilse på dig på gaden

Din fordel ved at vælge en lokal en lokal håndværker er at du med stor sandsynlighed render ind i ham på gaden. Det ved håndværkeren godt. Faktisk er det en af de ting han satser på. Han vil for alt i verden gøre et super stykke arbejde og udfører det til punktlighed, så han med oprejst pande kan hilse på dig, når i mødes på gaden.

Et stort firma, fra den anden side af landet, føler ikke i nærheden af den forpligtigelse. De er bare ansat, til en fast løn og ser dig højst sandsynligt aldrig igen, når arbejdet er afsluttet.

En lokal håndværker er det bæredygtige valg

En lokal håndværker er det bæredygtige og det grønne valg. Al, transport belaster vores miljø. Hvis din lokale håndværker kan gå eller cykle på arbejdet, har du altså sparet planeten for unødvendig CO2. Selvfølgeligt har han materialer der kommer langvejs fra og som skal transporteres, på den ene eller den anden måde. Men alene håndværkerens egen transport, er en stor hjælp for miljøet og vores klima. Det store firma, der kommer langt væk fra, udleder helt sikkert meget mere CO2.

Vælg altid økologi og nærmiljø

Vælg altid at handle lokalt. Køb dine grønsager i den økologiske gårdbutik, på vej hjem fra arbejde. Stødt det sted du bor, så det bliver ved med at være et levende og driftigt område. Tænk over udledningen af CO2. Undgå al unødvendig transport og fragt. Når du køber ind i gårdbutikken er varerne friske og for det meste egen avl. Tænk grønt og bæredygtigt, uanset om du handler ind til aftensmaden, eller du er på udkig efter en dygtig snedker. Det lokale er altid det bedste valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byg & bolig
Kontakt os

Skriv til os her og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer, er du interesseret i et tilbud på tømrerarbejde i Storkøbenhavn så kan du indhent et tilbud her.